Öğrencilerimizden Şehitlik Ziyareti

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında bu ayki temamız "Vatan Sevgisi".

İslam dininde Peygamberlikten sonra gelen en yüce makam olan Şehitlik; din, vatan ve millet uğruna canını feda etmek demektir.

Aziz milletimiz tarih boyunca bu uğurda şehadet şerbeti içerek sayısız kahramanlık destanına imza atmış, hür ve bağımsız yaşama kararlılığını tarih boyunca en zor şartlarda dahi ortaya koymuş, vatanseverliğiyle gurur duyduğumuz zaferlere imza atmıştır. Kurtuluş Savaşında kahraman askerlerimizin kendisinden sayı ile teçhizat bakımından kat ve kat güçlü düşmana karşı verdiği onurlu mücadeleye tarih şahittir.

Yurdumuzu kanları, canları pahasına koruyan; onurumuzu, bağımsızlığımızı tehdit eden, birlik ve bütünlüğümüze kasteden her türlü kalkışmaya karşı çıkıp bu uğurda canını feda eden tüm Şehitlerimize minnet borcumuz ömür boyu ödenmez.

Öğrencilerimiz meslek dersleri öğretmenimiz Kenan KURT organizesinde  şehitlik ziyaretinde bulunarak burada şehitlerimiz için dualar ettiler.

Bizler de tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

25.03.2024 81

25-03-202425-03-202425-03-202425-03-2024