Dönem Sonu Etkinliklerimizi Tamamladık

Bülbül Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak 1. Dönem sonu faaliyet haftasında düzenlediğimiz etkinlikler:

15.01.2024 Pazartesi günü kitap okuma etkinliği düzenledik. Öğrencilerimiz okudukları kitapları, okul kütüphanesine bağışlayarak sosyal sorumluluklarını yerine getirme konusunda bilinçlendiler.

Aynı gün, “mikrofon sende” etkinliği ile öğrencilerimiz arkadaşlarının karşısında becerilerini sergilediler.

Günün son etkinliği patlamış mısır eşliğinde sinema etkinliği oldu.

16.01.2024 Salı günü 9 ve 10. Sınıflarımız için oryantiring çalışması gerçekleştirdik. Sınıflardan oluşturulan gruplar yarışmayı birinci bitirebilmek için ter döktü.

Diğer bir etkinliğimiz olan görsel sanatlarda öğrencilerimiz rölyef çalışması deneyimlediler. Yaptıkları mini rölyeflerde kitap ayracı tasarladılar.

Günün son etkinliğinde geleneksel oyunlarımız ve okçuluk faaliyetleri ile eğlenceli zaman geçirdik.

17.01.2024 Çarşamba günü yaptığımız sınıflar arası bilgi yarışması ile çekişmeli ve eğlenceli saatler geçirdiler.

Tecrübe Paylaşımı etkinliğimizde okulumuzdan mezun olup üniversitede okuyan öğrencilerimizin tecrübe ve hatıralarını dinledik.

Bunu Biliyor musunuz? Etkinliğimizde öğrencilerimiz şehrimizin çeşitli yerlerinde vatandaşlarımıza mikrofon uzatarak Türkçemizin kelime zenginliğini sordular.

18.01.2024 Perşembe günü gezilerimize Meteoroloji gezisi ile başladık. Bugün ayrıca öğretmenlerimizin rehberliğinde Ferhat ve Şirin Müzesi, Çilehane Camii ve Pirler Parkı, Hilye-i Şerif ziyaretleri yapıldı.

19.01.2024 76