Amasya Bülbül Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Hayırda Yarışıyor

Öğrencilerimiz “Ramazan Paylaşmaktır.” sloganıyla başlattıkları kampanya ile 100 aileye ulaştırılmak üzere gıda yardım kolisi hazırladılar.

Müslümanlarca sabır, ibadet, bereket ve yardımlaşma ayı olarak bilinen Ramazanda öğrencilerimize paylaşmanın güzelliğini, infak etmenin haz ve mutluluğunu yaşatmak için başlattığımız bu kampanyada öğretmenlerimizden ve öğrencilerimizden gelen yardım kolilerini ihtiyaç sahibi ailelere öğrencilerimiz kendileri teslim ediyorlar. Öğrencilerimiz kendi harçlıklarından biriktirdikleri ve topladıkları ayni ve nakdi yardımları belirlenen adreslere titiz bir şekilde ulaştırırken insanların rencide olmamalarına da özellikle dikkat ediyorlar.

Büyük bir coşku ve heyecanla karşıladığımız Ramazan-ı şerifi aynı zamanda yardımlaşmanın, paylaşmanın, çevremizdeki muhtaç insanlara sahip çıkmanın, İslam dininin yüce değerlerini öğrencilerimize benimsetmenin bir fırsatı olarak değerlendiriyoruz. Kampanyamıza katkı sağlayan öğrencilerimize, öğretmen ve personelimize, velilerimize ve gönül dostlarımıza teşekkür ederiz.

20.03.2024 95

20-03-202420-03-202420-03-202420-03-202420-03-2024